tiistai 28. helmikuuta 2017

Mitä kuuluu vuoden tauon jälkeen?

Olen pitänyt tässä blogissa taukoa jo kohta vuoden verran. Mutta sen verran kiirettä on pitänyt etten tätä blogia ole päivittänyt. Vuoteen on sisältynyt muun muassa vakisopimuksen saanti! Eli ensimmäistä kertaa ikinä ei tarvitse miettiä ja huolehtia mitä tapahtuu muutaman kuukauden päästä. On tämä suhteellinen taloudellinen vakaus kyllä mukavaa. Ja kuukausi vakkarisopimuksen jälkeen ostettiin sitten rivarinpätkä... Eli elämä on kääntynyt muutamassa vuodessa täysin ympäri. Välillä tuntuu että ei sitä itse edes pysy perässä.

Eli nyt ollaan sitten asuntovelkaisia, vakityössä olevia alle 30 jotka suunnittelee naimisiin menoa. Edelleen. Asunnon osto ja sitä seurannut remonttisöivät varoja sen verran että muutimme juhlien päivää vuodella eteenpäin. Onneksi Eduskunta ei kumonnut Tasa-arvoista avioliittolakia. (ei siitä sen enempää ettei mene täydelliseksi valitukseksi koko juttu)

Tällä hetkellä suunnitelma on siis seuraava: Virallisesti menisimme naimisiin tämän vuoden puolella mutta juhlimme niitä varsinaisesti vasta 2018. Tämä suunnitelma antaa aikaa suunnitella ja vähentää jonkin verran paineita ystäväpiiriltämme, sillä jostain jännittävästä syystä monet menevät naimisiin heti kesällä kun vain saavat.

Valitettavasti meiltä jäi väliin joka ikinen häämessu sillä viikonlopputyöt osuivat aina juuri sopivasti messupäiville. Ehkä ensi vuonna.

Mutta minulle hyvänä asiana sain koukutettua V:n pöytäroolipelaamiseen ja Critical Role:en. Eli pääsen hankkimaan kaikkea kivaa nörttikamaa/sisustetta luvan kanssa! (toivottavasti)
Kuvahaun tulos haulle dungeons and dragons wedding
Tämä olisi hieno lähde

Katsotaan jos vähän aktivoituisin tämänkin blogin kanssa nyt kun olen saanut elämään vähän järjestystä ja voi ihan oikeasti suunnitella lomamatkoja/häitä.
Epätodellista.

TL:DR Virallisesti naimisiin tänä vuonna, juhlat ensi vuonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti