maanantai 1. helmikuuta 2016

Pitääkö häiden suhteen muka tehdä jotain?

Heräsin tässä yhtenä päivänä ajatukseen että kesällä pitäis kattella hääpaikka. Aloin sitten hieman tutkimaan paikkoja tässä Tampereen ympärillä, mutta sitten alkoi keskustelupalstojen tekstit siltä, että kesän 2017 paikkoja pitäis jo varailla... Hups? Joten nyt yritän saada tuon toisen saada aktivoitua miettimään asiaa. Meille tuottaa ongelmia myös se, että mietinnässä on vielä pidetäänkö juhlat Tampereen lähettyvillä vai mennäänkö synnyinseudulle Jyväskylään. Toisaalta sukulaiset asuvat Jyväskylässä ja he ovat niitä jotka haluavat illaksi kotiin, joten toisaalta järkevää olisi pitää juhlat siellä ja hommata sitten vain kaveriporukalle nukkumapaikkoja, sukulaiset saavat huolehtia itsestään. Lisäksi Jyväskylän juhlapaikoista on vähemmän kisaa ja hinnat ovat halvemmat. Tässä olisi tarkoitus nyt sitten kevään aikana miettiä asiaa ja kesällä sitten katsastaa paikat. En kuitenkaan liikaa panikoi asiaa, sillä vaikka häämme ovat kesällä voidaan ne myös järjestää keskellä viikkoa, sillä meidän molempien työpaikat, ja oikeastaan kaikkien läheisimpiemmekin ovat sellaisia, että töitä voi olla viikonloppuna -> keskellä viikkoa on lomaa. Ja vanhemmillamme on niin monen vuoden työsuhteet, että heillä on pitkät kesälomat. Ainoa asia on vain ilmoitella ihmisille ajoissa ajankohdasta, koska kuitenkin keskellä viikkoa viettettävät häät ovat harvinaisempia, keskellä kesääkin.

 6-7.2 on häämessut Tampereella. Kumpikaan meistä ei ole käynyt ja koska oltiin töissä Helsingin messujen aikaan, samoin kuin Love Me Do:n ajateltiin nyt lähteä katsastamaan minkälainen meininki siellä on. Odotukset eivät tosin ole kovin korkealla, koska vaikuttavat aika pitneiltä, mutta toisaalta toivon, että yllätyn iloisesti. Saatan hieman maistella viiniä tjs. jotta olisin sopivan iloisissa tunnelmissa.


 Henkilökohtaisia asioita lyhyesti:

 - Työsuhdettani pidennettiin kesäkuun alkuun




' - Emme päässeet talvi lomalle kun pitää olla töissä koko ajan

 - Samoin koiran hankkiminen on jäänyt, koska ei ole aikaa/säästämme rahaa/Corgeja on hirveän vähän avoimesti myynnissä :(

 Mutta eipä muuta ihmeellistä. Päivittelen luultavasti sitten häämessujen jälkeen mitä siellä tapahtui :) Loppuun ihanan näköinen marenkiohje, vaikka emme patrioottisia olekaan.                                                                                            

Resepti(englanniksi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti