torstai 11. helmikuuta 2016

Tampereen Häämessut 7.2.2015

 Nyt on ensimmäiset häämessut käyty ja tarkastettu. Olin ehkä hieman pettynyt tarjontaan, sillä paikalla oli hirmuisasti koruliikkeiden esittelejöitä ja huomattavan paljon vähemmän kaikkea mistä olimme itseasiassa kiinnostuneita. Olisin toivonnut enemmän ideoita tyyleihin ja kortteihin, sekä erityisesti häämekko esittelyä. Olihan siellä niitäkin, mutta suurelta osin kaikki oli hyvin tavallista ja valinnanvaraa oli aikas niukasti. Häämekko näytös oli vähän tylsästi järjestetty, eikä tuo minun kärsimätön puoliskoni jaksanut seurata sitä kun kesti vaatteiden vaihdon välillä niin kauan. :D Mutta oli sinällään kyllä ihan kiva kokemus! Kaaso#1 oli mukana ja oli todella hyvä nappaamaan mukaan kaikki mahdolliset esitteet ja käyntikortit. Harmi vain että puhelimeni kamera on niin huono, että kuvista tuli kamalan huonoja. Ensi vuonna innostaisi käydä sitten vähän isommissa messuissa kun varaukset ja koristeetkin ovat enemmän ajankohtaisia murheita.

 
Edellisen illan valmistautuminen
Suomalaiseen malliin uskollisesti joimme itsemme humalaan edellisenä iltana, joten nestehukassa ja krapuloissamme tassuttelimme sitten pitkin todella lämmintä Tampere-Taloa. Tämä ei varmaan millään vaikuttanut kokemukseen ja kärsimättömyyteemme.

Pyöreä kukka-asetelma. Oikein Bueno




Tuo toinen ihastui oikealla olevaan pöytäkoristeluun ja sen kultaiseksi maalattuun ananakseen. Ja kyllähän se oli mukavan värikäs ja kaikkea, mutta vähän liian... boheemi(?) minun makuuni. Vaikka väri maailmaltaan olikin oikein kiva.








Samaan pöytään kuului myös tässä oleva kehyskuva, josta kyllä pidin oikein paljon. Täytyy vain keksiä mietelauseet niihin oikein huolella ettei nyt mitään liian kliseistä tule olemaan. Hieman kliseistä mielestäni häissä sallitaan, mutta ei kuitenkaan pitäisi mennä liiallisuuksiin.

Mitään konkreettista ei messuilta tarttunut häälehtiä ja mainoskrääsää lukuunottamatta, vaikka tahrimattomat saippuakuplat kuulostivat kivoilta ja ensi kesäksi! Ymmärrän kyllä, että kun häihin on vielä puolitoista vuotta aikaa ei kannata mitään hankkia juhlien koristelun yms. puolesta. Edes häämekkoa en halua todella alkaa katselemaan ennenkuin vasta sopivan viimehetkellä, koska oma painoni ja kokoni heilahtelee vuodesta toiseen. (toivottavasti tosin alaspäin mentäisiin)

Häämekoista sen verran, että kokeilimme molemmat yksiä kappaleita. Se oli katasrofi. Eivät sopineet tyyliltään eikä kooltaan kummallekaan (vaikka tuo toinen näyttääkin hyvältä oli sillä päällään mitä vain kun on sen muotoinen). Otimme myös muutamat kuvat mutta ne eivät koskaan tule näkemään julkista valoa. :D

Hääpaikasta nopeasti sen verran, että päätimme pitää häämme Jyväskylän seudulla. Kaikki muu on vielä auki. Mutta olemme päässeet eteenpäin! Hyvä me! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti