maanantai 16. helmikuuta 2015

Hääpäivä päätetty ja taustaa

17.7.2017

Nyt on sitten Hääpäivä päätetty. Ja ehkä juuri sen takiakin aloin pitämään tätä blogia (ja onnistuin tartuttamaan tuon toisenkin hääkuumeeseen). Tässä taustalla on muutamiakin asioita, jonka takia asia tuli oleelliseksi nytten, vaikka olemme seurustelleetkin jo vuodesta 2006 asti. Kihlat ostettiin jo vuonna 2009.

1. En suostu menemään naimisiin ennenkuin tasa-arvoinen avioliittolaki menee läpi. En kuulu kirkkoon, en ole koskaan kuulunutkaan eikä tuo toinenkaan enää kuulu, joten kirkon kanssa tässä ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Kyse on reiluudesta. Miksi minun pitää maksaa ja odottaa, että saan vaihdettua nimeni, mutta ystävieni ei? Lisäksi liiton rekisteröiminen kuulostaa ihan naurettavalta..

2. Raha. Ikävä kyllä taloudellinen tilanne on sellainen että tällä hetkellä ei ole rahaa järjestää sellaisia häitä joita haluamme. Ja mehän juhlimme häitä, kunnolla. Veljeni teki temput ja meni naimisiin salaa, tiedon tästä sain tekstiviestillä, se saatana. Joten haluan tanssia kunnolla häitäni.

3. Sukulaiset ovat vaikeita. Olen seurustellut saman naisen kanssa kohta 10 vuotta, asunut yhdessä 5, mutta siltikin asiasta ei puhuta suvulleni. Meidän seurustelua ei koeta saman arvoiseksi kuin veljeni avoliittoa (eri veli kuin se josta puhuin aikaisemmin) vaikka olemme olleet yhdessä suunnilleen yhtä kauan kuin hekin, ehkä jopa kauemmin. Joten haluan lain taakseni tai jotain muuta muutosta sukuni mieliin, että hääpäiväni tulisi olemaan se täydellinen päivä, eikä sellainen, että sukulaiset kyräilevät nurkassa.

4. Viime kuukautisten aikaan minuun iski hirveä hääkuume. Joka vain jatkuu. Silloin tartutin yhden kaverini ja nyt muutamaa viikkoa myöhemmin tartutin tuon puolisonkin tähän huumaan. Pinterest on paha paikka... ja Tumblr. Välttäkää niitä

5. SE SAATANAN ENSITREFFIT ALTTARILLA OHJELMA!!! MINÄ EN SAA MENNÄ NAIMISIIN RAKASTAMANI NAISEN KANSSA MUTTA SAATANAN HETEROT SAAVAT MENNÄ KIRKOSSA NAIMISIIN TAPAAMATTA TOISIAAN ENSIN VIIHTEEN VUOKSI JA SE ON SALLITTUA JA HYVÄKSYTTYÄ!!! HAISTAKAA PASKA!
Joten vastalauseeksi tästä ohjelmasta aion suunnitella parhaat häät ikinä. Joten aloitan yli 2 vuotta aikaisemmin.
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti