tiistai 17. helmikuuta 2015

Mitä haluan häiltäni


north-glade-inn-swanton-MD-01

Haluan kesähäät. Se on suurin osatekijä muun suunnittelun ympärillä. Ja tämän takia ensi vuonna tähän aikaan pitäisi ilmeisesti sitten olla paikka tiedossa ja varattuna. Mitäkö sitten haluan paikalta?
Ja nyt tullaan siihen suurimpaan kysymykseen.
Koska minähän haluan kaiken.
 Haluan että sieltä pääsee ulos nauttimaan kesäilmasta, mutta ei ole liian kaukana majoituspaikoista, toisaalta ei saa olla keskellä asutustakaan/keskustassa.


Teeman mukaan haluan, että siellä on rustiikkinen fiilis, saan koristella niin paljon kuin haluan, eli paikan itsessään pitää olla myös sisältä hyvä.
Haluan tarjota omat juomat ja ruuat eli ei pakollisia catering-tilauksia/a-oikeudellista paikkaa.


Kuva

Ja kyllähän noita paikkoja on löytynyt jo vähän. Toisaalta kuvista on vaikea saada selkoa. Lisäksi paikat on suunniteltu isoille porukoille. Ja meidän häihin tulee hyvällä tuurilla 50 henkeä. Minulla on isohko suku, mutta tuolla toisella ei sitä ole melkein ollenkaan. Tai saisihan sitä listaa isommaksikin jos kutsuisi kaikki tutut ja vanhat lukiokaverit ja näiden avecit. Mutta onko se sitten hyvä juttu? Haluanko häihin ihmisiä joiden kanssa vain tulen toimeen ja jotka ovat siellä vain täyttämässä tilaa?

Hell if I know...

Onneksi tässä on vielä aikaa miettiä... Mutta toisaalta kun tietää paikan valmiiksi niin on helpompi suunnitella kaikki sen ympärille. Ja tarkoitan ihan kaikki, sisustuksesta ohjelmaan ja logistiikkaan. Tästä syystä haluan aloittaa paikan valitsemisen jo nyt. Koska silloin kaikki muu helpottuu.

Toivottavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti